Книга "Лесните ножици за деца със специални образователни потребности"

Книгата "Лесните ножици за деца със специални образователни потребности" е първото издание на Алтер Консулт в сферата на помощните средства и технологии.

 

Използването на ножици е комплексна дейност, която изисква използването на много различни умения - двигателни, позизициониране, възприятие и организационни. Поради това не е изненадващо, че някои деца имат трудности, когато се учат да изрязват.

 

Авторите доц. д-р Жана Янкова и Анна Янина са представили полезна и практична информация за различните модели адаптирани ножици, развитие на уменията за изрязване в 15 стъпки, опита на ресурсните учители при използването на адатираните ножици в страната, както и 20 упражнения и шаблони за изрязване базирани на стъпките.

 

Изданието включва и диск с всички упражнения и шаблони за изрязване. Веселите закачки са илюстрирани от Богдана Бистрекова, те имат за цел да помогнат на детето да се забавлява и да се учи да изрязва едновремено. Всички упражнения са подходящи за използване с адаптирани и стандартни ножици.

 

Тук можете да изтеглите безплатно някои от закачките и шаблоните в книгата. Файловете са във формат pdf.

 

Цена: 18.00лв.
  • Книга "Лесните ножици"
    Книга "Лесните ножици"
новини
17.09.2012
Добре дошли в АлтерКо

АлтерКо стартира със започването на учебната година. Това е повод за подаръци, нали? повече
Всички новини